top of page

Play Tennis Stay Safe


Αγαπητά μας μέλη, φίλοι, αθλητές, μαθητές, Σας ευχόμαστε καλό μήνα και πάντα με υγεία. Στα πλαίσια της επανόδου στην ενεργό δράση, σήμερα Τρίτη 5/5/2020, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις νέες συνθήκες λειτουργίας του κέντρου μας σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων αρχών για την προστασία της δημόσιας υγείας 1. Η είσοδος στο χώρο του club θα γίνεται μόνο από μία είσοδο. Την κεντρική. Οποιαδήποτε άλλη πρόσβαση δεν επιτρέπεται.

2. Κατά την είσοδό σας στα γήπεδα είναι υποχρεωτική η χρήση της κάρτας μέλους και από τους δύο παίκτες ώστε να γίνεται πλήρης ηλεκτρονική καταγραφή των εισερχομένων ειδικά τις ώρες που το προσωπικό δεν είναι παρόν. Όποιο μέλος δεν έχει προμηθευτεί την κάρτα του θα πρέπει να το κάνει άμεσα.

3.Την πρώτη φορά κατά την είσοδος σας στον χώρο του club και τα γήπεδα, θα πρέπει να συμπληρώσετε το απαραίτητο ερωτηματολόγιο με το πρόσφατο ιατρικό ιστορικό σας. Θα το βρείτε πάνω στο γραφείο της reception. Η συμπλήρωση είναι υποχρεωτική για όλους.

4. Η είσοδος και η χρήση των γηπέδων, προς το παρόν επιτρέπεται σε άτομα ηλικίας 15 ετών και άνω.

5. Σε κάθε γήπεδο μπορούν να παίζουν 2 άτομα μόνο (δηλαδή απαγορεύονται τα διπλά)

6. Χρησιμοποιείτε αποκλειστικά τα δικά σας αθλητικά είδη, τα οποία και θα πλένετε στο σπίτι σας. Ειδικά για τις μπάλες το club δεν θα παρέχει μεταχειρισμένες παρά μόνο καινούργιες που μπορείτε να αγοράσετε από τους αυτόματους πωλητές. Υποχρεούστε να τις μαρκάρετε με τα αρχικά σας πριν το παιχνίδι ώστε να τις αναγνωρίζετε εύκολα. Μαρκαδόρο θα σας προμηθεύσει το κλαμπ. Μην αγγίζετε τις μπάλες που δεν έχουν την δική σας σήμανση.

7. Απαγορεύονται οι χειραψίες ή εναγκαλισμοί με άλλο άτομο, η εναλλαγή πλευρών γηπέδου, το άγγιγμα των εγκαταστάσεων. Πχ πόρτες, πάγκοι, ομπρέλες

8. Αν έρθετε, στη διάρκεια της προπόνησης, σε επαφή με άλλο άτομο αρχικά πλένετε διεξοδικά τα χέρια σας ή χρησιμοποιήστε αντισηπτικό και στη συνέχεια ξεπλύνετε το πρόσωπό σας

9. Μαθήματα: Επιτρέπονται τα ιδιαίτερα μαθήματα και τα μαθήματα σε γκρουπ των δύο. Ειδικά για τα γκρουπ επιβάλλεται διαχωρισμός με βάση την ηλικία ως: 15-18 και άνω των 18 ετών. Κάθε προπονητής χρησιμοποιεί τις δικές του μπάλες τις οποίες έχει σημαδέψει ανάλογα. Απαγορεύεται να μαζεύετε τις μπάλες κατά την διάρκεια του μαθήματος. Ο προπονητής μαζεύει τις μπάλες μόνο.

10. Προτιμάτε τη μεταφορά προς και από τον αθλητικό χώρο με το δικό σας μέσο μεταφοράς και μέχρι 15 λεπτά πριν την κράτησή σας και να αποχωρείτε το συντομότερο μετά την άσκησή σας.

11. Παρακαλούμε για την αυστηρή τήρηση της ώρας προσέλευσης (έως 15 λεπτά πριν την έναρξη) αλλά και της διάρκειας άθλησης που έχετε κάνει κράτηση και να μην την υπερβαίνετε ακόμη και εάν δεν περιμένει κάποιος άλλος μετά από εσάς για την σωστή τήρηση του ημερολογίου εισερχομένων/εξερχομένων

12. Για την αποφυγή των δια χειρός συναλλαγών, παρακαλούμε να προτιμάτε την αγορά ωρών on-line καθώς και το e-booking.

12. Στον χώρο της reception μπορούν να βρίσκονται ταυτόχρονα μέχρι 2 άτομα. Όλοι οι παρευρισκόμενοι και οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να κρατούν την απόσταση των δύο μέτρων από κάθε άλλο άτομο σε όλους τους χώρους.

13. Ενημερώνετε άμεσα σε περίπτωση που έχετε εσείς ή μέλος της οικογένειάς σας συμπτώματα πυρετού, βήχα, δύσπνοιας, υπέρμετρης κόπωσης και μυαλγίες στο τηλ: 6946280048

14. Χρησιμοποιείτε αποκλειστικά δικά σας μπουκάλια με νερό, κατά προτίμηση εμφιαλωμένο, τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε από τους αυτόματους πωλητές (όλα τα προϊόντα των αυτόματων πωλητών έχουν απολυμανθεί με αντισηπτικό διάλυμα κατά την εισαγωγή τους). Κανένα προϊόν δεν πρέπει να το μοιράζεστε με άλλο άτομο!

15. Τα αποδυτήρια, τα ντους και το γήπεδο pétanque της εγκατάστασης παραμένουν κλειστά. Συνιστάται στους αθλούμενους η αποφυγή της χρήσεως τουαλετών.

16. Υπεύθυνος τήρησης υγειονομικού πρωτοκόλλου: Α. Βόγλης τηλέφωνο: 0030-6946280048, email: thanos.voglis@me.com Αγαπητοί μας φίλοι. Πρέπει να μείνουμε ασφαλείς για εμάς και τους γύρω μας. Ειδικά στο νησί μας όπου η ιατρική κάλυψη δεν είναι επαρκής έχουμε ένα λόγο παραπάνω για να προσέχουμε. Εμείς στο AEGEAN TENNIS CENTRE θα κάνουμε ότι είναι δυνατό όσον αφορά την απολύμανση των χώρων και την προστασία σας. Σας ευχαριστούμε για την πιστή και απαρέγκλιτη τήρηση των νέων διαδικασιών και των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Σας περιμένουμε για να χαρούμε το άθλημα που αγαπάμε και να διασκεδάσουμε. AEGEAN TENNIS CENTRE

Featured Posts
No posts published in this language yet
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page